Medewerkers

Bij onze tandartspraktijk in Zeist zijn onze medewerkers niet alleen professionals in hun vakgebied, maar ook toegewijde teamleden die streven naar het leveren van uitstekende zorg en service aan onze gewaardeerde patiënten.

Onze medewerker zijn niet alleen bekwaam in hun klinische vaardigheden, maar ze zijn ook empathisch en begripvol. Ze luisteren aandachtig naar de zorgen van onze patiënten en werken nauw samen om op maat gemaakte behandelplannen te ontwikkelen die voldoen aan hun individuele behoeften en doelen. Met een focus op voortdurende professionele ontwikkeling blijven onze medewerkers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën in de tandheelkunde, zodat ze de best mogelijke zorg kunnen bieden.

Ons ondersteunend personeel vormt de ruggengraat van onze tandartspraktijk in Zeist, en ze staan altijd paraat om onze patiënten te verwelkomen met een glimlach en hen te begeleiden door hun tandheelkundige ervaring. Van het plannen van afspraken tot het verstrekken van nuttige informatie over behandelingen en nazorg, ons team zorgt ervoor dat elke stap van het proces soepel en zorgeloos verloopt.

Wat ons team verenigt, is een gedeelde toewijding aan excellentie en een passie voor het verbeteren van de mondgezondheid en het welzijn van onze patiënten. We streven ernaar om een warme, gastvrije sfeer te creëren waarin onze patiënten zich op hun gemak voelen en vertrouwen hebben in de zorg die ze ontvangen.

Bij onze tandartspraktijk in Zeist zijn we meer dan alleen een team; we zijn een familie die zich inzet voor het leveren van hoogwaardige tandheelkundige zorg met een persoonlijke touch. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen een stralende glimlach te bereiken die u verdient

Hendrik, tandarts
BIG reg. 69059191102
Jeanne, assistente Kelly, praktijkmanager
Yolanda - Tandartspraktijk Zeist (1) Lucie, tandartsassistente foto volgt
Yolanda, Paro- preventieassistente Lucie, preventieassistente Eva, preventieassistente