Persoonlijke visie

Uw tandarts: Hendrik van der Laan

Hendrik, TandartsSchitterend witte tanden & kiezen, een gezonde mond en een prachtige lach. Hoogstaande tandheelkundige zorg in een rustige ambiance waar nog echt de tijd voor u wordt genomen. Wie wil dat nou niet?

In mijn tandartspraktijk in Zeist houd ik me dan ook graag bezig met esthetische tandheelkunde, vaak ondersteund door het gebruik van LASER-apparatuur. Uitgebreid kroon- & brugwerk al dan niet in combinatie met implantologie reken ik reeds enkele jaren tot één van mijn specialiteiten en favoriete bezigheden. Dit wellicht in combinatie met het bleken van uw gebit geeft geweldig fraaie resultaten waar patiënten vaak al jarenlang naar uitgekeken hebben. Wat is er nou mooier dan iemand hier gelukkig mee maken?

Eén van de mooiste complimenten, op een net iets ander vlak, die ik zo nu en dan mag ontvangen is dat ex-angstpatiënten zo blij zijn dat ze door mijn team en onze benadering helemaal van hun angst af zijn geholpen. Een kwalitatief zeer goed en prachtig resultaat op èlk vlak is wat telt!

Tijdens mijn opleiding aan de Radboud Universiteit te Nijmegen heb ik de basis gelegd om patiënten te kunnen behandelen. Na mijn afstuderen in 2002 heb ik weloverwogen en zeer bewust gekozen in welke kliniek of praktijk te gaan werken. Dit in combinatie met het bijwonen van veelal internationale congressen en cursussen heeft er toe geleid dat ik me gespecialiseerd heb in enkele essentiële vakgebieden om moderne tandheelkunde op hoog niveau te kunnen bedrijven. Hierdoor veranderde werken in passie…

Op een gegeven moment vond ik dat het moment daar was om een praktijk voor mezelf te gaan beginnen. Destijds heb ik de praktijk van Gerard Aldus overgenomen en deze even later aangevuld met de patiëntenbestanden van collegae Ferdi Bosschart en Eric Ruiter. Nog steeds ben ik erg gelukkig en blij indertijd deze keuze gemaakt te hebben en kan u met gepaste trots mededelen dat de praktijk in 2025 18 jaar zal bestaan.

Met vriendelijke groeten,

Hendrik van der Laan, tandarts Zeist